Úžasné! Tvoje Miesto Vo Výzve Kráľovná Ranných Rituálov Je Potvrdené

Nasleduj kroky na tejto stránke, aby si sa ustil/a, že dostaneš z výzvy čo najviac

Spoznaj Tvoju Mentorku

Zuzana Banášová

Zuzana je investorka a mentorka bohatstva - pracuje ako na zvyšovaní príjmu dnes, tak aj na dlhodobom a trvalom bohatnutí.

Vďaka tomu sa v živote ona aj jej klienti môžu venovať tomu, čo milujú, podnikať v tom, čo ich baví a napĺňa a vidieť ako im z roka na rok narastá majetok a tým aj možnosti pasívneho príjmu a finančnej slobody.

Tvoja 30-dňová Výzva Začína Čoskoro

Kráľovná Ranných Rituálov


Výzva začne 21.2.2021 (v nedeľu) o 19:00hod.

Spravíme si vstupné vysielanie, aby ste mohli prvý týždeň odštartovať v pondelok ráno, kedykoľvek vstávate a je vám pohodlné.

Uistite sa, že ste v tejto fb skupine ešte pre začiatkom výzvy. Aby ste hneď nastúpili s plnou vervou do Úspešného dňa a mohli zdieľať výsledky s ostatnými účastníčkami a navzájom sa inšpirovať.


Ako získať z tejto výzvy čo najviac

Nasleduj tieto tipy, aby si dostal/a čo najviac z 30-dňovej výzvy

Pridaj sa do špeciálnej FB skupiny, kde bude výzva prebiehať - Uisti sa, že si sa do skupiny prihlásil/a skôr, ako úvodné vysielanie začne, aby si si zobrala z výzvy všetko.
Uisti sa, že súhlasíš s podmienkami skupiny - Do skupiny ťa nepridám, ak si neprečítaš a neodsúhlasíš podmienky. Zároveň je to uistenie pre teba, že v skupine sa môžeš cítiť v pohode a môžeš rozprávať o svojich peniazoch, pretože chápem, že je to pre veľa z vás citlivá téma. 
Buď pripravená začať voj úspešný deň! Naplánuj si svoj deň/ týždeň popredu a vyhraď si čas na novú rannú rutinu, ktorá ťa posunie vpred. 
Vyhraď si ráno okolo 20-30min - Zariaď si čas tak, aby si mala ráno 10 až 20 minút na toto cvičenie + 10 minút na predýchanie, prípadne meditáciu. Všetko preberiem v ranných videách.
Vypni si všetko, čo by ťa mohlo zbytočne vyrušovať a urob si pohodu  - Viem, že život každého z nás je plný zaneprázdenia a vyrušení.
Ak si však vyhradíš čas pre seba samu hneď zrána, kým sa k tebe stihnú dostať povinnosti, či negatívne vplyvy, zažiariš!
Tvoja Výzva Kráľovná Ranných Rituálov Zadarmo Začína Čoskoro

© 2021, PeniazePoLopate.  All Rights Reserved.